fbpx

Γκουαρντιόλα: «Μοναδικό το να παίζεις στο Ολντ Τράφορντ»

Γκουαρντιόλα: «Μοναδικό το να παίζεις στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ αποθέωσε την ατμόσφαιρα του Ολντ Τράφορντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το να παίζεις στο…καζάνι του “Ολντ Τράφορντ” είναι πάντα μοναδικό. Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα, στην Μπάγερν Μονάχου και ταξίδεψα στην Αγγλία για να παίξω με τη Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, ήταν πάντα ξεχωριστά, ιδιαίτερο μέρος και φυσικά είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς μας.

Αλλά στο τέλος, είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Δεν είναι σαν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ή τους αγώνες όπου η νίκη ή η ήττα μπορεί να καθορίσει τη νίκη ή όχι την Premier League.

Είναι ακόμα ο (10ος) αγώνας, άρα 87 βαθμοί για να παίξεις, είναι άλλο ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνεις για να τους νικήσεις».

Για τη νοοτροπία της Σίτι: «Έχουμε κερδίσει πολλά, δεν έχει να κάνει με το αν θα κερδίσουμε, τι θα συμβεί; Θέλω να δω την ομάδα μου να αποδεικνύει ότι έχει τη σωστή νοοτροπία που χρειάζεσαι για να κερδίσεις αυτούς τους αγώνες».

Για τη μάχη του τίτλου στην Premier League: «Όλες οι ομάδες είναι εκεί. Κάποιες ομάδες που είναι λίγο πίσω μπορούν να επιστρέψουν.

Όταν έχεις παίξει μόνο εννέα παιχνίδια, πολλά πράγματα θα συμβούν ακόμα. Είχαμε πίσω τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και καταφέραμε να κερδίσουμε.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο