fbpx

Κέρερ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Κέρερ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Ο Τίλο Κέρερ σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα ξανακάνει ένα αήττητο σερί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προφανώς είχαμε κάποιες δυσκολίες στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, να κρατήσουμε τη μπάλα ή να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν πραγματικά αποτελεσματικοί, αλλά αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αισθανθήκαμε πολύ καλύτερα και πιο συνδεδεμένοι και είχαμε κάποιες ευκαιρίες.

Αντιδράσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Σχεδιάζουμε όμως να ξεκινήσουμε μία νέα νικηφόρα πορεία όταν τους υποδεχθούμε στο σπίτι σε δύο εβδομάδες.

Αυτό το αήττητο που είχαμε στην Ευρώπη ήταν ξεχωριστό και είδαμε σε αυτόν τον αγώνα πόσο δύσκολο είναι να μας κερδίσεις στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια.

Σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλη μια τέτοια πορεία και να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε σε μια τέτοια πορεία το συντομότερο δυνατό».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα εδώ ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι είναι πολύ ιδιαίτερη.

Νιώθεις ότι οι οπαδοί είναι πολύ ενθουσιώδεις και πολύ συναισθηματικοί. Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό και ξέραμε τι θα επακολουθούσε.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι που έχουμε και πάλι τους φιλάθλους μας μαζί μας. Όλοι λένε πόσο ιδιαίτερη είναι η υποστήριξή αυτή και είναι πραγματικά. Κάθε παιχνίδι τους έχουμε, και ειδικά εκτός έδρας είναι σημαντικοί για εμάς.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο