fbpx

Super League 2-Α’ Όμιλος-6η Αγωνιστική: Αυλαία στη Λιβαδειά

Super League 2

Οι αναμετρήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας με την ΑΕΛ και του Μακεδονικού με τον ΠΑΟΚ Β’, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΛ, που πέρυσι μέχρι ενός σημείου διεκδίκησαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχουν πραγματοποιήσει ανάλογο ξεκίνημα φέτος. Η Αναγέννηση, ωστόσο, έχει κάνει το 2×2 εντός έδρας κι επιθυμεί να τριτώσει το καλό, απέναντι στους «βυσσινί» που έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα.

Επειτα από δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, ο Μακεδονικός ευελπιστεί να σπάσει το ρόδι καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλής (2-0) μεσοβδόμαδα και θέλουν να αποφύγουν νέα απώλεια βαθμών σε δεύτερο σερί ντέρμπι της πόλης.

Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός, που έχει κάνει το 4×4, φιλοξενεί την ΑΕΚ Β’, η οποία ηττήθηκε και στις δυο προηγούμενες εξορμήσεις της. Η εξαιρετική μέχρι στιγμής Κοζάνη ταξιδεύει στο Πολύκαστρο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αναζητεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν. Στην ίδια… μοίρα μέχρι στιγμής Νίκη Βόλου και Καμπανιακός, τίθενται αντιμέτωποι στο Πανθεσσαλικό, ευελπιστώντας να επανεκκινήσουν τη σεζόν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

15:00 Πολυκάστρου, Απόλλων Πόντου – Κοζάνη
15:00 Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ
15:00 Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου – Καμπανιακός
15:00 Μακεδονικού, Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’

Ρεπό: Αιολικός, ΠΟΤ Ηρακλής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο