fbpx

Super League 2: Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός, υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β’ Γιούχτας

Super League 2: Ασταμάτητος ο Λεβαδειακός, υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β’ Γιούχτας

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει το σερί των νικών του (5/5), καθώς επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Β’. Νίκη και για τον Γιούχτα επί του Παναθηναϊκού με 2-0, τρίποντο για Χανιά και Καλαμάτα.

Ο πρώτος όμιλος της Super League 2 είχε ένα παιχνίδι στο πρόγραμμά του με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την ΑΕΚ Β’. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 2-1 της δεύτερης ομάδας της Ένωσης και έφτασαν τους 15 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο.

Το σκορ άνοιξε ο Νίκας στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ να βρίσκει απάντηση στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ Β’ έμεινε με δέκα παίκτες στο 78′ λόγω αποβολής του Φοφανά και ο Ρόμο έδωσε στους γηπεδούχους τη νίκη στο 84′.

Λεβαδειακός: Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ, Νίκας, Κουϊρουκίδης, Πίρινεν, Γιαννιώτας, Λιάγκας, Πολέττο.
ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Ραντόνια, Πήλιος, Κοσίδης, Κάτσικας, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Λαμαράνα, Ανδρικόπουλος, Απ. Χριστόπουλος, Τιέι.
Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Σημαντική νίκη πήρε ο Γιούχτας για τον Β’ όμιλο, αφού η ομάδα των Αρχανών επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ και έφτασε τους εννέα βαθμούς με τους πράσινους να παραμένουν στους τρεις.

Το σκορ άνοιξε ο Νοικοκυράκης στο 5ο λεπτό, ενώ ο Ροβίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 35ο.

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Ροβίθης (63′ Μάρτσι), Μπουτσάκης (63′ Βρεττός), Πολυχρόνης (72′ Κίσσας), Νοικοκυράκης (72′ Κωστανάσιος), Μπρους, Αλεξόπουλος.
Παναθηναϊκός Β’: Μαργκόνο, Σιδεράς, Βουτσάς Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Λαμψιάς, Καραμπάς, Λιούμης, Μπιλάλ (75′ Νταμπίζας).

Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-1
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της αναμέτρησης ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Athens Kallithea.

Ο Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό για την Athens Kallithea, με τον Καμαρά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 56′.

Αιγάλεω: Κατσιμήτρος, Παυλάκης, Τάμπας, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος, Βάρκας, Κολλάς, Ναζίμ, Γκάβριτς.
Athens Kallithea: Πάντος, Ουές, Μανθάτης, Μεχίας, Ρομαό, Ματίγια, Μαρόττα, Περέιρα (63′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Χανιά – Παναχαϊκή 4-1
Τα Χανιά πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στη Παναχαϊκή, επικρατώντας 4-1. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην κορυφή με 12 βαθμούς, με τους Πατρινούς να παραμένουν στον έναν.

Ο Μάναλης άνοιξε το σκορ στο 10′ με πέναλτι, με τον Μαζουλουξή να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 17′. Ο Μανουσάκης έκανε το 3-0 στο22′ με τον Χριστόπουλο να μειώνει στο 45′. Τελικά, ο Μαζουλουξής στο 83′ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΠΑΕ Χανιά: Καλογεράκης, Κατσούρρι, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά (46′ Σερβιλάκης), Λεμονής Τσέλιος, Ντίαζ (58′ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης, Κόλα (58′ Τσορνομάζ), Μάναλης (75′ Μάνος).
Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Καραγιάννης, Κούτσιας, Γκανσιέρ, Μπάρετ, Νάστος, Κυρσανίδης (46′ Παραστατίδης), Λότεν (46′ Νταμπίζας), Τόσκα (84′ Λιοφάγος), Αποστολόπουλος (75′ Αλίμπε), Χριστόπουλος (65′ Πατρινός).
Καλαμάτα – Ηλιούπολη 2-0

Σε τροχιά πρώτης θέσης και η Καλαμάτα, η οποία νίκησε με 2-0 την Ηλιούπολη.

Ο Πασάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 30′, με τον Τάτο στο 45ο λεπτό να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Καλαμάτα: Μέντες, Ραπόσο, Κωστούλας (78′ Δημόπουλος), Παπατόλιος, Βαλεριάνος, Άλβες, Μπενίτεζ, Τάτος (71′ Κατάλντι), Ακόστα (59′ Γρίβας), Πάσας (78′ Καμπράλ), Μπαράλες (59′ Ρόβας).
Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Ράμος, Βασιλούδης (46′ Μπαρμπάρο), Μπαρμπόσα, Ντέντλερ, Γκοτσούλιας, Μάντιτς (46′ Άντο), Τσαφταρίδης (78′ Τοπάλ), Φουρλάνος, Παντελίδης, Φρίμπονγκ (71′ Ράντοβατς).

Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο
Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’ 2-1
29/10, 15:00 Απόλλων Πόντου – Κοζάνη
29/10, 15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ
29/10, 15:00 Νίκη Βόλου – Καμπανιακός
26/10, 15:00 Μακεδονικός – ΠΑΟΚ Β’

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο