fbpx

Super League 2-Β’ Όμιλος-5η Αγωνιστική: Στο κυνήγι της Athens Kallithea FC τα Χανιά κι η Καλαμάτα

Super League 2

Εντός έδρας υποχρεώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 για τα Χανιά και την Καλαμάτα που ευελπιστούν να προσπεράσουν την πρωτοπόρο του γκρουπ, Athens Kallithea FC.

Επειτα από το θριαμβευτικό πέρασμά τους από την Καλαμάτα, τα Χανιά επιστρέφουν στα Περιβόλια υποδεχόμενα την Παναχαϊκή. Απόλυτα φαβορί οι Κρητικοί, απέναντι στους Αχαιούς που έχουν μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερα ματς. Η «Μαύρη Θύελλα», από την πλευρά της, ευελπιστεί να κλείσει τις πληγές που της άνοιξαν τα Χανιά, φιλοξενώντας την Ηλιούπολη. Η οποία, ωστόσο, παραμένει αήττητη εκτός έδρας δείχνοντας πως παραμένει μια σκληροτράχηλη αντίπαλος.

Η Athens Kallithea FC θέλει να παραμείνει στη θέση της, αλλά το έργο της στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» μόνο εύκολο δε θα είναι, με το Αιγάλεω να αναζητά επειγόντως βαθμούς έπειτα από το μετριότατο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει. Στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β’ αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του καθώς αντιμετωπίζει τον – αδύναμο μακριά από τη Λευκάδα – Τηλυκράτη, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’, των δυο σερί ηττών, ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με το φιλόδοξο Γιούχτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

15:00 Βουζουνεράκειο, Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β’
15:00 Στ. Μαυροθαλασσίτης, Αιγάλεω – Athens Kallithea FC
15:00 Παραλίας Καλαμάτας, Καλαμάτα – Ηλιούπολη
15:00 Περιβολίων, Χανιά – Παναχαϊκή
16:00 Π.Κ. Ρέντη, Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

15:00 Ρόδου, Διαγόρας – Ιωνικός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο