fbpx

Βόλος-Κηφισιά 2-1: Πρώτη νίκη στους… παίκτες παραπάνω

Βόλος-Κηφισιά 2-1: Πρώτη νίκη στους… παίκτες παραπάνω

Η πρώτη νίκη του Βόλου στο πρωτάθλημα ήρθε στην 9η αγωνιστική της Super League με 2-1 επί της Κηφισιάς που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες…

Η Κηφισιά ήταν εκείνη που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Οζέγκοβιτς στο 16′ και στο 21′ ο Βόλος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Μπερτόλιο. Νέα χαμένη ευκαιρία από τον Οζέγκοβιτς στο 24′, αλλά ο Βόλος στη συνέχεια κυριάρχησε στο ματς κι έχασε δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπερτόλιο για το 2-0.
Στο β’ μέρος η Κηφισιά βγήκε πιο μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση. Ομως άφηνε χώρους πίσω, τους οποίους προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ο Βόλος. Στο 67′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία καθώς ο Αναγνωστόπουλος έσωσε εντυπωσιακά τα σουτ των Ντέλετιτς και Γκαρσία. Στο 71′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία του Τσάπαν κι αυτό διευκόλυνε τον Βόλο που τέσσερα λεπτά μετά, πήρε σοβαρό προβάδισμα για την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα αφού μετά από “1-2” Γκαρσία-Ντέλετιτς, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 (75′).

Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Κηφισιά να μειώσει με δυνατό συρτό σουτ του Οζέγκοβιτς στο 82′ (2-1). Ομως ένα λεπτό μετά, ένα απερίσκεπτο φάουλ του Σάντος (είχε κάρτα), του στοίχισε την 2η κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες κι εκεί τελείωσε ουσιαστικά το ματς. Στο 90’+3′ ο Ενγκίν πέτυχε από κοντά 3ο γκολ για τον Βόλο που ακυρώθηκε για φάουλ.

Ο διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης “κιτρίνισε” τους Τσάπαν (2), Τάχατο, Σνάιντερλεν, Σάντος, Μπαριέντος, Παπαδόπουλο, Νίνη, Κορνέτ.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Ταχάτος (53′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86′ Ενγκίν), Μπερτόλιο (77′ Μπαριέντος), Κορνέτ, Ντέλετιτς (77′ Μαχαίρας), Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Λούμορ (73′ Νίνης), Βαφέας (87′ Παπασάββας), Τσάπαν, Οζέγκοβιτς, Σνάϊντερλεν, Ίλιεφ (46′ Ντικουμά), Τεττέϊ (78′ Αντερέγκεν), Μασούρας, Σάντος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο