fbpx

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Τον «καθάρισε» στο β’ ημίχρονο (vid)

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Τον «καθάρισε» στο β’ ημίχρονο (vid)

Με δύο γκολ στο β’ μέρος ο Άρης νίκησε άνετα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στην 9η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πρώτο ανούσιο δεκάλεπτο, ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Παμλίδη στο 22’ αλλά μετά τον έλεγχο του VAR το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Νταρίντα μετά από πάσα του Σουλεϊμάνοφ να στέλνει τη μπάλα από ευνοϊκή θέση άουτ. Ο Άρης ανέβασε την απόδοση του, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 2ο ημίχρονο η πίεση του Άρη στην άμυνα του ΠΑΣ μεγάλωσε και τελικά καρποφόρησε στο 55’ όταν από εξαιρετική σέντρα του Φεράρι ο Σουλεϊμάνοφ με κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν κάνοντας το 1-0.

Στο 61’ ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Τζίνο και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους «κίτρινους». Μάλιστα στο 75’ οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το τρίποντο κάνοντας το 2-0. Ο Νταρίντα έκανε το σουτ ο Κλέιμαν έδιωξε, ο Μενέντες έκανε νέο σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Σαμόρα την έστειλε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ καθώς ο ΠΑΣ έδειξε ανήμπορος με 10 παίκτες να αντιδράσει.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Φαμπιάνο, Τζίνο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Βερστράτε.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάζιο (34’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα (88’ Πάρντο), Σουλεϊμάνοφ (88’ Ντούρασεκ), Παναγίδης (63’ Μενέντες), Κάρλσον (63’ Σαμόρα), Μορόν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (83’ Λιάσος), Παμλίδης (71’ Μπάλαν), Τζίνο, Τζίμας (83’ Εφορντ), Ροσέρο (83’ Κιάκος).

*Η ΠΑΕ Άρης πριν την έναρξη του ματς, κατέθεσε στεφάνια στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη και του Γιάννη Μιχαλήτσου οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης εδώ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο