fbpx

Αγγλία: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Ντρίνκγουοτερ (vid)

Ντάνι Ντρίνκγουοτερ

Ο πρωταθλητής της Premier League με τη Λέστερ, Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που πανηγύρισε τον τίτλο με τη Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι το 2015-16, έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα την περίοδο 2021-22.

YouTube video

Στις «Αλεπούδες» εντάχθηκε το 2012. Με την ομάδα των Μίντλαντς κέρδισε την άνοδο από την Championship, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Το 2017, ο Ντρίνκγουοτερ μεταγράφηκε στην Τσέλσι αντί 35 εκατομμυρίων λιρών με πενταετές συμβόλαιο, αλλά έκανε μόλις 12 εμφανίσεις για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Ο Ντάνι Ντρίνκγουοτερ έπαιξε επίσης ως δανεικός στις Μπέρνλι, Άστον Βίλα, την τουρκική Κασίμπασα και τη Ρέντινγκ, όπου έκανε την τελευταία επαγγελματική εμφάνιση.

«Θα ήθελα απλώς να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο», είπε μιλώντας στο High Performance Podcast.

«Πιθανώς έχει περάσει πολύς καιρός, ειδικά με τον τελευταίο χρόνο, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουμε επίσημα τώρα. Δεν πίστευα ότι θα με ενοχλούσε, αλλά το να το λέω είναι σχεδόν σαν να ξύνω ένα νεύρο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο