fbpx

Παραδειγματική τιμωρία της Μαρσέιγ ζητά ο Ολάς

Παραδειγματική τιμωρία της Μαρσέιγ ζητά ο Ολάς

Το γαλλικό ποδόσφαιρο είναι σε κατάσταση… σοκ από την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της Λιόν από οπαδούς της Μαρσέιγ, ενώ κατευθυνόταν με πούλμαν προς το Βελοντρόμ για το ντέρμπι με την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο γαλλικός Τύπος, ο προπονητής της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο, τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά από πέτρα, όπως απέδειξαν και οι σχετικές φωτογραφίες όπου φαίνεται αιμόφυρτος, από τραύμα πάνω από το φρύδι.

Το μπροστινό τζάμι του πούλμαν καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μία πλευρά του οχήματος είναι γεμάτη σημάδια από πέτρες και άλλα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ.

Θέση για το τραγικό περιστατικό, πήρε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς:

«LFP, FFF, OL, αφήστε αυτή την άδικη κατάσταση να τελειώσει και αφήστε τους κανόνες να εφαρμοστούν στη Μασσαλία, όπως στη Λιόν ή στο Μονπελιέ. Υπό ποιες συνθήκες θα μπορέσει ο κ. Λετεξιέρ να διαιτητεύσει;» έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Απόλυτη υποστήριξη για τον Φάμπιο και τους παίκτες μας. Ολοι οι τελευταίοι εκπρόσωποι της LFP από τους αγώνες της OM-OL θα σας πουν ότι αυτά τα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν και έκανα καταγγελίες που δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν, επειδή δεν υπήρχαν τραυματισμοί εκείνη την στιγμή! Φτάνει πια, οι κυρώσεις πρέπει να είναι παραδειγματικές»!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο