fbpx

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η κάτοχος Λειψία, έμειναν εκτός Σάλκε και Ουνιόν Βερολίνου

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε η κάτοχος Λειψία, έμειναν εκτός Σάλκε και Ουνιόν Βερολίνου

Μετά από δυο σερί κατακτήσεις, η Λειψία έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ.

Στην αναμέτρηση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, οι «Λύκοι» πήραν τη νίκη με τον γκολ του Τσέρνι στο 14ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 56’ μετά την αποβολή του Πόουλσεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στον 3ο γύρο πέρασε και η Στουτγκάρδη, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου, αφήνοντας εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί του θεσμού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ούνταβ στο 45’.

Στην παράταση πήρε την πρόκριση η Ζανκτ Πάουλι επί της Σάλκε με 2-1, με τον κανονικό αγώνα να λήγει 1-1. Παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 16’ με τον Καμίσνκι, ο Χαρτέλ στο 57’ με πέναλτι ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, με γκολ του Έγκεσταιν στο 102’ έκαναν το 2-1 και πέρασαν στον επόμενο γύρο.

Η Γκλάντμπαχ είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Χάιντενχαϊμ, καθώς πήρε τη νίκη με 3-1, ενώ στο «πλούσιο» ΚαϊζερσλάουτερνΚολωνία, η γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση μετά τη νίκη με 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου γύρου στο Κύπελλο Γερμανίας:

Χόμπουργκ- Γκρόιτερ Φιρτ 2-1

Ζανκτ Πάουλι- Σάλκε 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

Στουτγκάρδη- Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Βόλφσμπουργκ- Λειψία 1-0

Γκλάντμπαχ- Χάιντενχαϊμ 3-1

Καϊζερσλάουτερν- Κολωνία 3-2

* Τα ματς Αρμίνια Μπίλεφελντ- Αμβούργο (1-1) και Ουντερχάκινγκ- Φορτούνα Ντίσελντροφ (3-3) έχουν οδηγηθεί σε παράταση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο