fbpx

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Όσιμχεν η Νάπολι

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Όσιμχεν η Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμχεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει», μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 56 γκολ σε 91 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 122 εκατ. ευρώ στη Νάπολι, ενώ Αρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζουν επίσης την περίπτωσή του.

Από την πλευρά της η Νάπολι καταλαβαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Όσιμχεν και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του και πρώτος στη λίστα είναι ο Μεξικανός φορ της Φέγενορντ, Σαντιάγο Χιμένες, ο οποίος εντυπωσιάζει στην Ολλανδία και έχει πετύχει 14 γκολ φέτος σε εννιά μόλις αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο