fbpx

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι» (vid)

Λουτσέσκου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι» (vid)

Για το αν η σημερινή νίκη έχει να κάνει με την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν είναι θέμα αντίδρασης και πως μετά από κάθε ματς πρέπει να σχεδιάζεις και να επικεντρώνεσαι στο επόμενο.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη λήξη του αγώνα:

“Αντίδραση, μη αντίδραση. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση γιατί ήταν μια ήττα σε 19 παιχνίδια. Δώσαμε όλα τα παιχνίδια κάτω από μεγάλη πνευματική πίεση. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ένα λάθος γιατί θα μέναμε εκτός Ευρώπης. Όλοι οι άλλοι έχασαν στα προκριματικά και είχαν κάτι άλλο να περιμένουν και είναι στην Ευρώπη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση”.

Για το πως διέγραψε ο ΠΑΟΚ την ήττα από την ΑΕΚ;

“Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Επειδή έχασαν 4-2 θα τα παρατήσουν. Θα τελειώσει ο κόσμος; Παίξαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που κέρδισε την Γουέστ Χαμ. Κοντρολάραμε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Είχαμε την εξυπνάδα να γυρίσουμε τη μπάλα, δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι”.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο