fbpx

Περίπατο η Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3-1 την Μπενφίκα, γκέλα για τη Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν (video)

Περίπατο η Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3-1 την Μπενφίκα, γκέλα για τη Νάπολι έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν (video)

Στο Σαν Σεμπαστιάν πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα το σκορ ήταν 3-0, ενώ Ρεάλ Σοσιεδάδ είχε χάσει και ένα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σπασμένα τα φρένα πετυχαίνοντας τρία γρήγορα γκολ που στην ουσία τους έδωσαν και τους βαθμούς της νίκης. Με το «τρίποντο» η ισπανική ομάδα διατηρήθηκε στην 1η θέση του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μπενφίκα παρέμεινε στο πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να έχει πάρει ούτε έναν βαθμό!

Το σκορ άνοιξε στο 6’. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Τρουμπίν, ο Οϊαρθάμπαλ σούταρε πάνω στα σώματα, ο Μερίνο πετάχθηκε και με το κεφάλι έκανε το 1-0.

Στο 11’ έγινε το 2-0. Ο Οϊαρθάμπαλ έκλεψε την μπάλα, βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον νίκησε. Στο 15’ ο Μερίνο σκόραρε και πάλι, αλλά το τέρμα αυτή τη φορά δεν μέτρησε.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 21’. Ο Κούμπο βρήκε τον Μπαρενετσέα στην περιοχή, αυτός έκανε μια ντρίμπλα, έφερε την μπάλα στο δεξί και εκτέλεσε τον Τρούμπιν.

Η Ρεάλ ήταν ασταμάτητη και στο 25’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Οϊαρθάμπαλ από τον Οταμέντι, το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Μέντεθ.

Στην έναρξη του δεύτερου μέρους η Μπενφίκα μείωσε το σκορ σε 3-1 με γκολ του Ράφα Σίλβα. Λίγα λεπτά αργότερα οπαδοί της Μπενφίκα από το πάνω διάζωμα του πετάλου του γηπέδου πέταξαν βεγγαλικά προς το κάτω διάζωμα όπου ήταν φίλαθλοι της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο διαιτητής έκανε μίνι σύσκεψη με τους παρατηρητές και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Γκολ: 6’ Μερίνο, 11’ Οϊαρθάμπαλ, 21’ Μπαρενετσέα / 49’ Ράφα Σίλβα

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (86’ Οντριοθόλα), Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Μουνιόθ, Μέντεθ (71’ Τουριέντες), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Κούμπο (70’ Φερνάντεθ), Οϊαρθάμπαλ, Μπαρενετσέα (78’ Ζαχαριάν).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Τρουμπίν, Α. Σίλβα, Οταμέντι, Μοράτο, Νέβες, Λουίς (31’ Γιούρασεκ), Μάριο (85’ Σικίνιο), Άουρσνες, Ντι Μαρία (85’ Τένγκστετ), Καμπράλ (64’ Μούσα), Ρ. Σίλβα (85’ Γκέντες).




Ισοπαλία στη Νάπολη

Στη Νάπολη οι πρωταθλητές Ιταλίας γκέλαραν κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (1-1), η οποία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο.

Η Ουνιόν πριν από το παιχνίδι μετρούσε 12 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που την έχει φέρει στην 16η θέση στη βαθμολογία της Bundesliga και στην τελευταία θέση στον 3ο όμιλο του Champions League, με την τελευταία επιτυχία της να είναι το εκτός έδρας 4-1 επί της Ντάρμσταντ στις 26 Αυγούστου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39’. Ο Μάριο Ρούι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Πολιτάνο με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην εκπνοή του ημιχρόνου η γερμανική ομάδα άγγιξε την ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουράνοβιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα να βρει τη ρίζα της δεξιάς δοκού του Μερέτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 52’. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση της Ουνιόν, ο Φοφανά σέρβιρε στον Μπέκερ κι αυτός νικήθηκε από τον Μερέτ στο μεταξύ τους τετ α τετ. Ο Φοφανά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Στο 96’ ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στη Νάπολι.

Γκολ: 39’ Πολιτάνο / 52’ Φοφανά

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Νατάν, Ρούι (77’ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα (77’ Σιμεόνε), Ζιελίνσκι (91’ Κοζίστ), Πολιτάνο (87’ Λίντστρεμ), Ρασπαντόρι, Κβαρατσχέλια.

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ, Γιάεκελ, Μπονούτσι, Λέιτε, Γιουράνοβιτς (64’ Τρίμελ), Χάμπερερ (79’ Ααρόνσον), Κεντίρα (70’ Τουσάρ), Λαϊντουνί (70’ Κραλ), Ρουσιγιόν (80’ Γκόζενς), Μπέκερ, Φοφανά.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο