fbpx

Futsal Super League: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (pic)

Futsal Super League: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (pic)

Αρκετές δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League. Η 10η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι χωρισμένη σε 2 μέρη, καθώς την Κυριακή (12/11) θα διεξαχθούν 4 παιχνίδια, και τη Δευτέρα (13/11) άλλοι 2 αγώνες.

Την αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και AEL Futsal, την Κυριακή στις 15:00 μετά το μεσημέρι στο Μετς, ενώ 2 ώρες αργότερα (17:00) η ΑΣ Αθήνα 90′ θα υποδεχθεί την ΠΑΣ Λαμία Futsal στο κλειστό της Πολιτείας.

Την ίδια μέρα, η Κόμπρα ΑΠΣ θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο κλειστό του Βύρωνα, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 19:00, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, με τους Τράχωνες Αλίμου να αναμετρώνται με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής (22:00).

Τη Δευτέρα θα ανοίξει το πρόγραμμα το ματς στη Σαλαμίνα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ερμή Ζωγράφου στις 21:10, ενώ 5 λεπτά αργότερα θα γίνει και η σέντρα στο κλειστό του Περάματος, με το Νέο Ικόνιο Σάλας να κοντράρει τον αήττητο ΑΣΕ Δούκα (21:15). Ρεπό έχει η Υπεροχή Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο