fbpx

Σβαμπ: «Χαρούμενοι για την πρόκριση, όχι όμως με το αποτέλεσμα» (video)

Σβαμπ: «Χαρούμενοι για την πρόκριση, όχι όμως με το αποτέλεσμα» (video)

O Στέφαν Σβαμπ μίλησε στο PAOK TV για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν και το ματς για την πρωτιά κόντρα στην Άιντραχτ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα είναι απογοητευμένη για το αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά προκριθήκαμε και μένουμε στη διοργάνωση.

Είμαστε ακόμα πρώτοι στον όμιλο και αήττητοι στην Ευρώπη από τα προκριματικά. Οπότε γενικότερα μας ικανοποιεί η πορεία μας, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα».

Έχουμε μείνει μόνο εμείς και η Άιντραχτ η οποία είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και θα παίξουμε στην έδρα τους την πρώτη θέση.

Έχασαν το παιχνίδι στην Τούμπα, οπότε θα πρέπει να δώσουμε το 110% για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το καθοριστικό παιχνίδι. Αυτή την στιγμή έχουμε προκριθεί και ο στόχος τώρα είναι να παραμείνουμε στη πρώτη θέση».

Για το γεγονός πως δεν ήρθε η νίκη στο παιχνίδι: 
«Πιστεύω πως δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε να είμαστε στην επίθεση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε παραπάνω από δύο γκολ. Στην άμυνα δεχθήκαμε δύο γκολ από συνολικά δύο σουτ που έκαναν στο παιχνίδι.

Ήταν πολύ αποτελεσματικοί σε αντίθεση μ’ εμάς και αυτός νομίζω πως είναι ο λόγος που το παιχνίδι έληξε 2-2. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο