fbpx

Καρφιά Πογέτ στην ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος οκτώ μήνες»

Καρφιά Πογέτ στην ΕΠΟ: «Ο βοηθός μου είναι απλήρωτος οκτώ μήνες»

Ο Γκουστάβο Πογέτ, αποκάλυψε, ότι ο βοηθός του, Μαουρίτσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος 8 μήνες και γι’ αυτό έλειπε από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας την Δευτέρα (13/11). Έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της Media Day κι αφού σε κάποιο σημείο έκανε αυτή την απίστευτη αποκάλυψη, αποχώρησε…

«Ο Μαουρίτσιο Ταρίκο, ο βοηθός μου, δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», δήλωσε συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η ΕΠΟ δεν διαψεύδει και η θέση της είναι ότι ο βοηθός του τεχνικού από την Ουρουγουάη δεν έχει βγάλει ΑΦΜ, ενώ του είχε ζητηθεί ώστε να μπορούν να καταναλώνονται οι μισθοί του.

Ο Ταρίκο είχε ζητήσει τα χρήματα να μπαίνουν σε εταιρία, αλλά η ΕΠΟ τονίζει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς πρέπει να υπάρχει το όνομα και το ΑΦΜ του.

Ακόμη ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, έβγαλε παράπονα για την ομοσπονδία και για τις διαρκείς αλλαγές των γηπέδων όπου προπονείται η ομάδα. «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο