fbpx

Futsal Super League, 10η αγωνιστική: Εύκολα οι πρωτοπόροι, νίκες για Παναθηναϊκό και Αθήνα 90′

Futsal Super League, 10η αγωνιστική: Εύκολα οι πρωτοπόροι, νίκες για Παναθηναϊκό και Αθήνα 90′

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στη Stoiximan Futsal Super League οι δύο πρωτοπόροι, με τον ΑΣΕ Δούκα να παίρνει εύκολη νίκη στο Πέραμα και την ΑΕΚ να μη δυσκολεύεται στο Βύρωνα. Παράλληλα, σημαντικές νίκες πήραν και οι Παναθηναϊκός, ΑΣ Αθήνα 90′ και Σαλαμίνα.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” επικράτησαν δύσκολα με 3-1 της AEL Futsal στο κλειστό του Μετς για να φτάσουν στους 16 βαθμούς, έναντι των 7 που έχουν οι “βυσσινί”, που έκαναν εξαιρετική προσπάθεια.

Λίγο αργότερα πήρε τη σκυτάλη το ματς ανάμεσα σε ΑΣ Αθήνα 90′ και ΠΑΣ Λαμία Futsal, με την ομάδα της Πολιτείας να κερδίζει με σκορ 3-1, παίζοντας καλύτερα από το δεύτερο ημίχρονο και μετά. Με τη νίκη αυτή το “καλτσέτο” πάει στους 17 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μένουν στους τρεις.

Μετέπειτα η Κόμπρα ΑΠΣ υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο κλειστό του Βύρωνα, όμως η «Ένωση» δε δυσκολεύτηκε να επιβληθεί, κερδίζοντας τους γηπεδούχους με σκορ 1-6. Οι “κιτρινόμαυροι” επέβαλλαν το δικό τους ρυθμό εξαρχής, και έτσι έφτασαν στους 24 βαθμούς, αφήνοντας την Κόμπρα στους 11.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (12/11) έκλεισε το ματς μεταξύ των Τράχωνων Αλίμου και του Πήγασου Αγίας Παρασκευής, που ήταν και το πιο συναρπαστικό της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό σκορ 6-6, και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Τη Δευτέρα (13/11) έγιναν σχεδόν παράλληλα οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της 10ης στροφής του πρωταθλήματος σε Σαλαμίνα και Πέραμα. Οι νησιώτες κέρδισαν με 11-5 τον Ερμή Ζωγράφου παίζοντας εξαιρετικά, ενώ ο ΑΣΕ Δούκα πήρε μεγάλο διπλό κόντρα στο Νέο Ικόνιο με σκορ 4-10.

Βαθμολογία:
1. ΑΣΕ Δούκα 24 βαθμοί
2. ΑΕΚ 24 βαθμοί
3. ΑΣ Αθήνα 90′ 17 βαθμοί
4. Σαλαμίνα ΓΣ 17 βαθμοί
5. Παναθηναϊκός 16 βαθμοί
6. Ερμής Ζωγράφου 16 βαθμοί
7. Νέο Ικόνιο 15 βαθμοί
8. Κόμπρα ΑΠΣ 11 βαθμοί
9. Πήγασος Αγ. Παρασκευής 10 βαθμοί
10. Τράχωνες Αλίμου 8 βαθμοί
11. ΑΕΛ Futsal 7 βαθμοί
12. Υπεροχή Τρικάλων 3 βαθμοί
13. ΠΑΣ Λαμία 3 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο