fbpx

Futsal Super League, 11η αγωνιστική: Δυνατές αναμετρήσεις σε Δαΐς, Καματερό και Λαμία

Futsal Super League, 11η αγωνιστική: Δυνατές αναμετρήσεις σε Δαΐς, Καματερό και Λαμία

Προ των πυλών είναι η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 18-19/11, και περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις, με τους Τράχωνες Αλίμου να έχουν ρεπό.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει αύριο Σάββατο (18/11) στις 20:00, με τον ΑΣΕ Δούκα να φιλοξενεί στο ΔΑΪΣ την ΑΣ Αθήνα ’90, στο κλασικό ντέρμπι της ελληνικής σάλας. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι με 24 βαθμούς και το απόλυτο των νικών, έχοντας και ματς λιγότερο, ενώ το «καλτσέτο» μετρά 17 βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στις 20:45 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Σαλαμίνα στο Καματερό, σε ένα ματς με επίσης μπόλικο ενδιαφέρον . Στους 24 βαθμούς είναι οι “κιτρινόμαυροι” του Άγγελου Εμμανουηλίδη, στους 17 βρίσκονται οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου

Μία μέρα μετά, την Κυριακή στις 16:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Μετς την Υπεροχή Τρικάλων και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το «τριφύλλι» μετρά 16 βαθμούς και έχει το μομέντουμ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στους τρεις.

Την ίδια ώρα θα γίνει και η σέντρα στην Αγία Παρασκευή για το ματς ανάμεσα σε Πήγασο και Νέο Ικόνιο, με την ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη να μετρά 10 βαθμούς, ενώ στους 15 βρίσκεται αυτή του Χαράλαμπου Συντζανάκη.

Μία ώρα μετά, στις 17:00, η νεοφώτιστη και ουραγός με τρεις βαθμούς, Λαμία, θα φιλοξενήσει στο Χαλκιοπούλειο τον Ερμή Ζωγράφου, ο οποίος έχει ως τώρα 16 βαθμούς, και θέλει να παραμείνει στα βόρεια της βαθμολογίας.

Τέλος, η ΑΕΛ φιλοξενεί την Κόμπρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ισορροπημένη αναμέτρηση. Οι “βυσσινί” έχουν 7 βαθμούς, ενώ τέσσερις παραπάνω μετράει η ομάδα του Χάρη Γράψα (11).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο