fbpx

Σκαλόνι: «Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο»

Σκαλόνι: «Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο»

Μπορεί η Αργεντινή να είχε αήττητο σερί 25 αγώνων, αλλά αυτό σταμάτησε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την ήττα με 2-0 από την Ουρουγουάη στο «Μπομπονέρα» για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής συνεχάρη τους Ουρουγουανούς για τη σπουδαία νίκη τους και τόνισε ότι η δική του ομάδα δεν είναι αήττητη, επειδή σήκωσε το τρόπαιο στο Κατάρ. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξαμε ποτέ άνετοι. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας, αλλά επαναλαμβάνω, είναι η τιμή τους για το πώς έπαιξαν.

Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο