fbpx

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησαν και ελπίζουν σε πρόκριση Σαχτάρ (1-0 την Αντβέρπ) και Λάτσιο (2-0 την Σέλτικ) (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκησαν και ελπίζουν σε πρόκριση Σαχτάρ (1-0 την Αντβέρπ) και Λάτσιο (2-0 την Σέλτικ) (video)

Στο «Vollksparkstadion» του Αμβούργου η Σαχτάρ υποδέχθηκε την Άντβερπ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League και επικράτησε με 1-0.

Ετσι, η ουκρανική ομάδα μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα σημειώθηκε στο 12’. Ο Ζουμπκόφ εκτέλεσε φάουλ και ο Ματβιγένκο με κεφαλιά νίκησε τον Μπουτέζ.

ΣΑΧΤΑΡ: Ρίζνικ, Γκοτσολεϊσβίλι, Μπόνταρ, Ματβιγένκο, Αζάροφ, Στεπανένκο, Ζουμπκόφ, Σουντακόφ, Κρισκίφ (89’ Κέλσι), Νέβερτον (73’ Μπονταρένκο), Σίκαν (96’ Ρακίτσκι).

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ, Βάινταλ, Αλντερβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Μπατάιγ, Βερμέιρεν, Γιουσούφ (73’ Ιλενικενά), Κερκ (46’ Ετζούκε), Μπαλικβίσα, Μούγια, Γιάνσεν.




Καθάρισε με Ιμόμπιλε

Στο Ολύμπικο της Ρώμης η Λάτσιο με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα εξασφάλισε τη νίκη κόντρα στην Σέλτικ (2-0) και πλέον κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και πίεζαν. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στο πρώτο 25λεπτο είχαν φτάσει τις 8 τελικές, ενώ οι Σκωτσέζοι είχαν μόλις μία σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο η Λάτσιο δεν μπορούσε να σκοράρει. Η λύτρωση ήρθε στο 82’. Ο Ίσακσεν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία και ο Ιμόμπιλε που παρακολουθούσε τη φάση την έστειλε στα δίχτυα με κοντινό διαγώνιο σουτ, γράφοντας το 1-0.Ο Ιμόμπιλε «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 86’. Ο Ίσακσεν τροφοδότησε τον 33χρονο επιθετικό, αυτός απέφυγε τον αντίπαλο του και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Χαρτ. Ο σκόρερ έφτασε τα 203 γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο σε 304 ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι, Πάτρικ, Τζίλα, Μάρουσιτς, Ροβέλα (79’ Κατάλντι), Γκεντουζί, Αλμπέρτο, Άντερσον (61’ Πέδρο), Καστελάνος (61’ Ιμόμπιλε), Ίσακσεν.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Τζόνστον (61’ Φόρεστ), Κάρτερ-Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι, Μακγκρέγκορ, Μπερνάρντο (69’Γκιου Οχ ), Φόρεστ, Φουρουχάσι, Γιανγκ (86’ Τέρνμπουλ).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο