fbpx

Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα για τους Βολιώτες (video)

Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα για τους Βολιώτες (video)

Eπιστροφή στις νίκες για τον Βόλο μετά από ένα μήνα, μιας και χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μωραΐτη στο 53΄, οι γηπεδούχοι υπέταξαν με 1-0 τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς που θα ξεχαστεί… γρήγορα, μιας και ήταν αρκετά φτωχό από κλασικές ευκαιρίες.

Αυτή η νίκη ήταν αρκετά σημαντική για τους Βολιώτες, μιας και πήγαν στους 10 βαθμούς και ξέφυγαν στο +4 από την τελευταία θέση, ενώ πήγαν στο -3 από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος είναι μόνος στην 9η θέση με 13 βαθμούς. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκε για 2η σερί φορά, μετά από το 5-0 από τον ΠΑΟΚ.

Στα… παράδοξα ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά στο 76΄, λόγω προβλήματος με τις κάμερες του VAR, κάτι που διήρκησε 8΄.

O αγώνας

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 8’. Ο Ντέλετιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Χόβαν απομάκρυνε. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μωραϊτης είχε δοκάρι, αλλά η δεύτερη φάση ήταν ως μη γενόμενη αφού ο Έλληνας φορ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτή ήταν και η μοναδική φάση στο πρώτο ημίχρονο!

Στο 50′ ο Βόλος ζήτησε πέναλτι όταν μετά από σουτ του Τσοκάνη, η μπάλα κόντραρε στον Ουεντραόγκο και βρήκε στο χέρι του. Ο Βάτσιος πήγε στο VAR και έδωσε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μωραΐτης στο 53’. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της καριέρας του 26χρονου επιθετικού στη μεγάλη κατηγορία.

Στο 62΄ ο Μαχαίρας που είχε μπει στο 46΄ βγήκε για να μπει ο Μύγας, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος και να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με σουτ του Μασαρίποφ, το οποίο κατέληξε σε κόρνερ, μετά από απόκρουση του Κόστιτς. Στο 76΄ υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με τις κάμερες του VAR.

Ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου στο 84΄ και στο 88΄ το σουτ του Άλχο λίγο έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ

Γκολ: πεν. Μωραΐτης

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Τσοκάνης, 18’ Γκλάβτσιτς /Γκοτζαμανίδης

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (18’ Γκλάβτσιτς), Κόμπα (90΄Ασλανίδης), Κίτσος (46’ Mαχαίρας, 62’ Μύγας), Ντέλετιτς (90΄ Τρουιγέ), Μωραΐτης.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Δεληγιαννίδης (90΄Μπαϊροβιτς), Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Ουεντραόγκο, Στάικος (90΄ Ντανκερλούι), Μορέιρα (60΄ Χατζηστραβός)- Τομάς (60΄ Σοφιανός), Άλεξιτς, Μασαρίποφ.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο