fbpx

Ντε Τσέρμπι: «Υποφέραμε από την ΑΕΚ»

Ντε Τσέρμπι: «Υποφέραμε από την ΑΕΚ»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι χάρηκε ιδιαίτερα τη νίκη της Μπράιτον, αλλά παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι πρώτη φορά, όσο είναι αυτός στον πάγκο επικρατεί η Μπράιτον σε ματς με τέτοια αγωνιστική εικόνα! Πρόσθεσε ότι η ομάδα του υπέφερε από την ΑΕΚ και ότι περίμενε αυτή την πίεση.

«Δεν παίξαμε τόσο καλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Όπως και στο πρώτο ματς εμείς ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι στο Μπράιτον και απόψε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κερδίσαμε εμείς.

Πρώτη φορά όσο είμαι στην Μπράιτον και κερδίσαμε έτσι. Είχαμε την ευκαιρία με τον Φέργκιουσον και μετά υποφέραμε. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή που τον ξέρω πολύ καλά. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο».

Σε ερώτηση αν η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω στον όμιλο δεν θέλησε ν’ απαντήσει: «Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για την ΑΕΚ. Μπορώ για τη δική μου ομάδα. Έχω δει την ΑΕΚ στα δυο μεταξύ μας παιχνίδια και είναι μια σημαντική ομάδα. Είναι σκληρός ο όμιλός μας. Είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ! Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω για άλλη ομάδα. Μόνο για τη δική μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο