fbpx

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική γυναικών

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική γυναικών

Η Εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας για την 5η αγωνιστική του Womens Nations League.

Τα κορίτσια του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη μπήκαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο και άγγιξαν το 1-0 στο 11′ αλλά η σέντρα της Μήτκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Κόστιτς ενώ είχε και δεύτερη καλή στιγμή στο 43′ όμως η κεφαλιά της Μάρκου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Σερβία στην πρώτη της καλή στιγμή σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ από τη μεγάλη περιοχή της Μιγιάτοβιτς.

Στο β’ μέρος η Ελλάδα πίεσε αλλά δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που έκανε η Πόλιακ στο 88ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το κοινό που βρέθηκε στο «Γεώργιος Βαρδινογιάννης» να χειροκροτεί.

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Μήτκου, Σιδηρά, Παλαμά, Πατερνά (78′ Καλδαρίδου), Σαρρή, Μάρκου, Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (70′ Γεωργαντζή), Σπυριδωνίδου (60′ Παπαδοπούλου), Γιαννακά.

Σερβία (Ντράγκισα Ζέτσεβιτς): Κόστιτς, Πέτροβιτς (70′ Στούπαρ), Σλόβιτς, Νταμιάνοβιτς, Κρίστιτς, Φιλίποβιτς (90′ Σρέμσοεβιτς), Μιγιάτοβιτς (70′ Λαζάροβιτς), Μπλαγκόγιεβιτς (90′ Τζόρτζεβιτς), Πόλιακ (90′ Τσάβιτς), Νταμνιάνοβιτς, Ιβάνοβιτς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο