fbpx

«20άρηδες» οι Ιωαννίδης και Αιτόρ

«20άρηδες» οι Ιωαννίδης και Αιτόρ

Ιωαννίδης και Αιτόρ σκόραραν κόντρα στον ΟΦΗ και έφτασαν τα 20 γκολ, μπαίνοντας σε μια σημαντική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο ματς με τον ΟΦΗ σκόραρε δύο φορές και έφτασε τα 20 γκολ με τον Παναθηναϊκό στη Super League.

Το πρώτο του γκολ με τους πράσινους το είχε σημειώσει στις 6 Ιανουαρίου 2021, στην αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-1.

Ενάντια στον ΟΦΗ, ο 23χρονος επιθετικός, σκόραρε για τέταρτη φορά δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση.

Το είχε καταφέρει στις 13/2/22στο Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0, στις 12/3/23 στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2 και στις 28/9/23 στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4.

Ακόμη αυτή είναι η πρώτη σεζόν στην καριέρα του που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μετράει ήδη 11 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ η προηγούμενη καλύτερη συγκομιδή ήταν την περσινή σεζόν που είχε 7 γκολ συνολικά.

«20άρης» και ο Αϊτόρ

Τα 20 τέρματα με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε και ο Αϊτόρ, ο οποίος είχε βρει δίχτυα για; πρώτη φορά στις 12/6/20 στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.

Η πιο παραγωγική του σεζόν ήταν η περσινή, στην οποία όμως έχασε το μεγαλύτερο μέρος της λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (8 γκολ σε 9 ματς).

Και οι δύο στην 50άδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Αϊτόρ με τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα, μπήκαν στην πρώτη πενηντάδα των σκόρερ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών και είναι στην ίδια θέση με τον Χοσέ Τοτσέ και τον Στράτο Σακελλαρίδη (49η).

Λίγο πιο πάνω, στην 45η θέση, με το 21ο τέρμα που σημείωσε την Κυριακή, βρίσκεται ο Παλάσιος που ισοβαθμεί με τον Βαγγέλη Βλάχο, τον Λούη Χριστοδούλου και το Στράτο Αποστολάκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο