fbpx

Futsal Super League, 14η αγωνιστική: Δυνατές “μάχες” σε Πολιτεία, Καματερό και Πέραμα

Futsal Super League, 14η αγωνιστική: Δυνατές “μάχες” σε Πολιτεία, Καματερό και Πέραμα

Μία μέρα πριν την έναρξη της 14ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League βρισκόμαστε, που θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη, το χρονικό διάστημα 10-11/12. Τέσσερις αναμετρήσεις θα γίνουν αύριο Κυριακή 10/12 και άλλες δύο τη Δευτέρα 11/12. Ρεπό έχει ο πρωταθλητής ΑΣΕ Δούκα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 16:00 με το ντέρμπι της πρωτεύουσας, ανάμεσα σε ΑΣ Αθήνα ’90 και Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πολιτείας. Οι “πράσινοι” μετρούν 25 βαθμούς και το καλτσέτο 21. Την ίδια ώρα, ο Πήγασος θα φιλοξενήσει τη Λαμία στην Αγία Παρασκευή.

Στις 16:10, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο κλειστό του Καματερού την ΑΕΛ Futsal, με την «Ένωση» να έχει 33 βαθμούς και να είναι δεύτερη στο -1 από την κορυφή, ενώ η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου να έχει 7 βαθμούς.

Στις 19:00, ο Ερμής Ζωγράφου θα φιλοξενήσει την Υπεροχή Τρικάλων στο κλειστό των Ιλισίων, στο ματς που θα κλείσει το πρώτος σκέλος της 14ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετρούν 22 βαθμούς έναντι τριών των φιλοξενούμενων.

Την Δευτέρα, στις 21:00 το βράδυ, το Νέο Ικόνιο θα υποδεχθεί στο Πέραμα την Κόμπρα. Οι Περαματιώτες έχουν 18 βαθμούς, ενώ δύο περισσότερους μετρά η ομάδα του Βύρωνα. Τέλος, στις 21:10 θα διεξαχθεί ο αγώνας της Σαλαμίνας με τους Τράχωνες Αλίμου. Οι νησιώτες μετρούν 23 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ στους 8 είναι οι νεοφώτιστοι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο