fbpx

Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, το μέλλον της Γιουνάιτεντ θα είναι καλό»

Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, το μέλλον της Γιουνάιτεντ θα είναι καλό»

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε εκτός Ευρώπης, αλλά ο Έρικ Τεν Χαχ δηλώνει ήσυχος ότι η ομάδα του θα γίνει σύντομα πολύ καλύτερη.

Εν όψει μάλιστα του κυριακάτικου (17/12) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» ο Ολλανδός τεχνικός είπε αρχικά: «Όχι, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Επειδή είμαι εδώ για να κερδίσω και πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα, και αν παίζεις καλά, ακόμα και τότε το καλό δεν είναι αρκετά καλό. Και έτσι, τώρα είμαστε ασυνεπείς, οπότε πρέπει να δουλέψω σε αυτό, η ομάδα θα παίξει για μεγαλύτερες περιόδους σε υψηλό επίπεδο. Θα βγάλουμε μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βγάλω μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει εκεί.

Mακροπρόθεσμα το μέλλον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλό. Αν δείτε πόσους καλούς παίκτες έχουμε στην ομάδα, πόσους καλούς νέους παίκτες έχουμε στην ομάδα που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παγκοσμίως, όταν επανέλθουν οι τραυματίες, η ομάδα θα παίξει καλύτερα».

Και πρόσθεσε αναφορικά με το περσινό… βαρύ και ασήκωτο 7-0 στην έδρα των reds: «Το έχουμε στη μνήμη μας, αλλά πρέπει επίσης να μάθουμε από αυτό και την Κυριακή μπορούμε να το αποδείξουμε. Νομίζω ότι όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο όταν πάνε στο “Άνφιλντ”. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάει κάποιος να αγωνιστεί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι κάθε κορυφαίος ποδοσφαιριστής θέλει να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο