fbpx

Futsal Super League: Ασταμάτητη η ΑΕΚ, μεγάλες νίκες για Τράχωνες και Αθήνα 90′

Futsal Super League: Ασταμάτητη η ΑΕΚ, μεγάλες νίκες για Τράχωνες και Αθήνα 90′

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε η ΑΕΚ στην έδρα της Υπεροχής Τρικάλων, καθώς κέρδισε με 3-17 και διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, μεγάλη νίκη πήραν οι Τράχωνες Αλίμου επί του Ερμή Ζωγράφου, ενώ η Αθήνα 90′ πήρε το “διπλό” κόντρα στην Κόμπρα ΑΠΣ.

Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, δεν απειλήθηκαν σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα από τους γηπεδούχους, και πρόσθεσαν στο “σακούλι” τους ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο.

Το μας είχε κλειδώσει από το ημίχρονο, με το σκορ στην ανάπαυλα να είναι 2-7. Οι σκόρερ για την «Ένωση» ήταν οι Φίτο (5), Πάις (5), Τροβάτο (3), Αδαμόπουλος (2) και 2 αυτογκόλ. Για την ώρα αναμένουν και το αποτέλεσμα του ΑΣΕ Δούκα, που κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό σήμερα.

Στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου οι Τράχωνες πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ερμή με 6-4, φτάνοντας έτσι τους 11 βαθμούς στη Stoiximan Futsal Super League. Την ίδια ώρα, η ομάδα των Ιλισίων έμεινε στους 25 βαθμούς, και χάνει έδαφος για την παραμονή της στις υψηλές θέσεις.

Τέλος, το “καλτσέτο” κατάφερε να αποσπάσει την εκτός έδρας νίκη στο κλειστό του Βύρωνα με 2-3, και να φτάσουν τους 28 βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Κόμπρα θα μείνει στους 21 βαθμούς, και ασφαλώς θα αναζητήσει την επιστροφή της στις νίκες στις επόμενες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο