fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Περίπατος για τη Μάντσεστερ Σίτι και φουλ για κούπα…

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Περίπατος για τη Μάντσεστερ Σίτι και φουλ για κούπα…

Εύκολα προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Την Τρίτη (19/12) οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν με 3-0 την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας πλέον να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Φλουμινένσε την Παρασκευή (22/12), για να προσθέσουν και μια πέμπτη κούπα στη συλλογή τους μέσα στο 2023.

Το 1-0 ήρθε στο 45’+1 με αυτογκόλ του Χέιμπρατεν ύστερα από γύρισμα του Ματέους Νούνες από δεξιά, με τον Κόβατσιτς να διπλασιάζει τα τέρματα των «πολιτών» στο 52′ με δυνατό σουτ, αξιοποιώντας την ασίστ του Γουόκερ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 59′, βρίσκοντας το δρόμο προς τα δίχτυα με συρτό σουτ, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να προσδοκά στην κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤ ΝΤΑΪΑΜΟΝΤΣ: Νισικάβα, Σεκίνε, Σολτζ, Χέιμπρατεν, Ακιμότο, Ιβάο (77′ Σιμπάτο), Ίτο (57′ Ογκιβάρα), Οκούμπο (57′ Σαλκ), Γιασούι, Κοΐζούμι (64′ Νακαζίμα), Καντέ (64′ Λίνσεν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (77′ Γκόμεζ), Ακάντζι (64′ Γκβάρντιολ), Άκε, Ρόδρι (77′ Φίλιπς), Κόβατσιτς, Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα (64′ Μπομπ), Γκρίλις, Φόντεν (64′ Άλβαρες)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο