fbpx

Άρης – Λαμία 2-2 : Σοκ για τους κίτρινους στο 95’ (video)

Άρης – Λαμία 2-2 : Σοκ για τους κίτρινους στο 95’ (video)

Στο 95’ ο Φλοσάρντ Μάλτσι σόκαρε τον Άρη και πρόσφερε στη Λαμία τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» (2-2). Ο Λορέν Μορόν εκτέλεσε την καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου δύο φορές, αλλά τελευταίος «μίλησε» ο Αλβανός επιθετικός.

Στο 5’ έγινε η πρώτη τελική του αγώνα με τον Κοσέλεφ να μπλοκάρει το σουτ του Μορόν. Στο 7′ επικίνδυνη σέντρα στην περιοχή του Άρη από τον Ακούνια, ο Κουέστα απομάκρυνε με υπερένταση την μπάλα.

Στο 9′ ο Οντουμπάτζο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 10′ ο Ζουλ σέντραρε, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ο Μπράμπετς.

Στο 19’ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, άσχημο τελείωμα από τον Καρλίτος, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σουλεϊμάνοφ ήταν επίσης άστοχος. Ο Ρώσος επιθετικός στο 29’ εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Κοσέλεφ να απομακρύνει με τις γροθιές την μπάλα. Στο 30’ εξαιρετική πάσα του Ζουλ στον Μενέντες, το πλασέ του οποίου έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Ο Άρης έφτασε κοντά στο γκολ στο 42’ όταν στο δυνατό σουτ του Μενέντες η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοσέλεφ. Στο 45’ σουτ του Σουλεϊμάνοφ, ο Μολδαβός γκολκίπερ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Άρης κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κορνέζου, μετά από προσπάθεια του Μορόν. Η απόφαση του ρέφερι ήταν λανθασμένη. Στο 48’ ο Ισπανός ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα και άνοιξε το σκορ.

Στο 50′ εντυπωσιακή απόκρουση του Κοσέλεφ σε σουτ του Νταρίντα, ενώ στο 59’ η Λαμία ισοφάρισε. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος, ο Σλίβκα πήρε την κεφαλιά και ο Ακούνια με ωραίο σουτ με το αριστερό μέσα από την μικρή περιοχή και δεξιά κατάφερε να δει δίχτυα (1-1).

Μετά το αρχικό μούδιασμα από την ισοφάριση, ο Αρης πάτησε γκάζι και έψαξε το δεύτερο γκολ, αλλά τον σταμάτησε ο Κοσέλεφ με επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ζαμόρα (66’), Μορόν (67’), Φαμπιάνο (67’), Νταρίντα (69’).

Τελικά ο Μορόν «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 74’, μετά από σέντρα του Νταρίντα, και έκανε το 2-1.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Άρης θα κερδίσει ήρθε στο 95’ ο Μάλτσι και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ: 48’ πεν., 74’ Μορόν / 56’ Ακούνια, 95’ Μάλτσι

Δοκάρι: 42’ Μενέντες, 80’ Οντουμπάτζο

Διαιτητής: Αρ. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Μοντόγια /Τζανδάρης, Σιμόν, Ακούνια, Παπαδόπουλος

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ζουλ (93’ Βερστράτε), Νταρίντα (93’ Τσούρασεκ), Πάρντο (46’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες (67’ Ρουπ), Μορόν.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα (85’ Σίντκλεϊ), Νούνιες (73’ Τόσιτς), Τσιλούλης (91’ Τσούκαλος), Ακούνια (73’ Στάνκο), Καρλίτος (85’ Μάλτσι).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο