fbpx

Σοκ: Κάταγμα κλείδας ο Τσιμίκας και χάνει τα playoffs του Νations League

Σοκ: Κάταγμα κλείδας ο Τσιμίκας και χάνει τα playoffs του Νations League

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας και στη Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, με τον Έλληνα μπακ να έχει υποστεί κάταγμα κλείδας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από το Νησί οι φόβοι της Λίβερπουλ για μακροχρόνιο τραυματισμό του Τσιμίκα επιβεβαιώθηκαν.

Ο Έλληνας μπακ δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σακά, έπεσε άτσαλα πάνω στον Κλοπ και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Τσιμίκα να πηγαίνει απευθείας στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Πλέον με το κάταγμα κλείδας που υπέστη, θα απουσιάσει για περίπου 3 μήνες που κάνουν σχεδόν αδύνατη την παρουσία του στα ματς της Εθνικής μας για τα playoffs του Nations League που θα κρίνουν αν η Ελλάδα μετά από το 2014 θα επιστρέψει σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ανέφερε:

«Φυσικά και με επηρέασε ο τραυματισμός του. Δεν πονούσα αλλά σκέφτηκα ότι ο Κώστας θα ήταν καλά. Θα έδινα ευχαρίστως την κλείδα μου για να είναι ξανά σε φόρμα.

Δεν είναι ωραίο όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά σου και συμμετέχεις σε αυτό, δεν ήμουν σίγουρος τι έγινε ή αν έπεσα πάνω του.

Δεν είναι ωραίο να το βλέπω. Ήμουν πάρα πολύ κοντά και είδα ακριβώς τι συνέβη. Ο Κώστας σίγουρα έχει σπάσει την κλείδα του»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο