fbpx

Οι λόγοι που έφεραν το τέλος του Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Οι λόγοι που έφεραν το τέλος του Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντικαταστάθηκε από τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τη διοίκηση των «πράσινων» να διαρρέει τους λόγους που έφεραν το τέλος της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή.

Αρχικά, από πλευράς «τριφυλλιού» αναφέρεται ότι υπάρχει απόλυτη αναγνώριση της συμβολής του Γιοβάνοβιτς ώστε να γυρίσει ο ΠΑΟ σε τροχιά επιτυχιών, ενώ έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα, το χαρακτήρα και το ήθος του.

Από εκεί και πέρα, όμως, του χρεώνουν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League, όπως και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τα οποία ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή.

Κρίθηκε, λοιπόν, από τη διοίκηση ότι υπήρχε ο κίνδυνος να μπει η ομάδα σε μια εσωστρέφεια που θα την πετούσε έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου, γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να αναλάβει ένας προπονητής με ηγετικά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο Τερίμ.

Επίσης, η αλλαγή στον πάγκο μπορούσε να γίνει τώρα μόνο, σε αυτό το διάστημα δηλαδή που δεν υπάρχουν αγώνες για να γνωρίσει ο νέος τεχνικός την ομάδα.

Τέλος, εξηγώντας την απόφαση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ, οι άνθρωποι του ΠΑΟ έλεγαν ότι είναι ένας εκ των καλύτερων προπονητών του σύγχρονου ποδοσφαίρου, παγκοσμίου φήμης και πολυνίκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο