fbpx

Τρίπιερ: «Θα ανακάμψει η Νιούκαστλ…»

Τρίπιερ: «Θα ανακάμψει η Νιούκαστλ…»

Στα κάτω της βρίσκεται η Νιούκαστλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο Κίραν Τρίπιερ δήλωσε σίγουρος για την ανάκαμψη της ομάδας του.

Μιλώντας στο Amazon Prime, o 33χρονος δεξιός μπακ ανέφερε ότι και οι δικές του εμφανίσεις δεν είναι καλές, αλλά θα συνέλθει, ενώ πρόσθεσε ότι οι πολλοί τραυματισμοί παικτών έχουν επηρεάσει τις «καρακάξες».

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε ξεφύγει λίγο από τα πρότυπα που έχουμε θέσει τους τελευταίους 18 μήνες. Τα στάνταρ μου έχουν πέσει και οι δικές μου εμφανίσεις δεν ήταν καθόλου καλές. Είχα πολλές αποτυχίες στην καριέρα μου και τώρα απλά πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά και να συνεχίσω να πιστεύω. Πάντα είχα αυτή την πεποίθηση ότι θα ανακάμψω.

Είναι πολλά παιχνίδια και το ότι ήμασταν στην Ευρώπη ήταν μια πρόκληση για τον σύλλογο. Η πλειοψηφία των παικτών δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν στο Champions League και ήταν πρόκληση για την ομάδα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και δούλεψαν σκληρά ο ένας για τον άλλον, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι ομάδες περνούν πάντα τέτοιες στιγμές και εμείς περνάμε μία τώρα, αλλά το ποδόσφαιρο αλλάζει γρήγορα και σίγουρα αυτή η ομάδα θα ανακάμψει», είπε ο Τρίπιερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο