fbpx

Βρούτσης για την Σούπερ Λίγκα: «Ακόμη περιμένουμε τις προτάσεις της για την επαγγελματική διαιτησία»

Βρούτσης για την Σούπερ Λίγκα: «Ακόμη περιμένουμε τις προτάσεις της για την επαγγελματική διαιτησία»

Ο Γιάννης Βρούτσης είναι πολιτικός ήπιων τόνων και γενικά αποφεύγει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ωστόσο υπερασπίζεται τις θέσεις του.

Για παράδειγμα ένα κυρίαρχο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η επαγγελματική διαιτησία, το οποίο έβαζε στο τραπέζι η Σούπερ Λίγκα στο διάστημα που ήταν πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε χαρακτηρίσει τον Βρούτση «αόρατο» κι αυτός είχε αποφύγει να του απαντήσει. Όταν ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα (την επαγγελματική διαιτησία), ο αναπληρωτής υπουργός υποστήριξε:

«Για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, υπάρχει ήδη ένα νομοθετικό πλαίσιο, που για να εφαρμοστεί απαιτείται η ενεργοποίηση όλων των φορέων του ποδοσφαίρου.

Εμείς ως Πολιτεία, έχουμε από καιρό ζητήσει, καταρχάς, τις προτάσεις της Super League (και στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε) και περιμένουμε να τις αποστείλει για να διακριβωθούν οι τρόποι και οι συνεργασίες ώστε η επαγγελματική διαιτησία να εφαρμοστεί».

Το προεδρείο της Σούπερ Λίγκας είχε συναντηθεί και συζητήσει με τον Βρούτση το συγκεκριμένο θέμα στο τέλος Αυγούστου.

Και από τότε ο υπουργός περιμένει τις προτάσεις του Συνεταιρισμού για την επαγγελματική διαιτησία. Αυτό άλλωστε που κυρίως τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν λεφτά από διάφορες πηγές εσόδων…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο