fbpx

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-2: Με το δεξί στο 2024 οι «Κόκκινοι»

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-2: Με το δεξί στο 2024 οι «Κόκκινοι»

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή και μπήκε στο 2024 νικώντας 4-2 τη Νιούκαστλ μένοντας στην κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με τον Ντίαζ στο 18’ άνοιξε το σκορ, ένα γκολ όμως που ακυρώθηκε επειδή ο Νούνιεζ στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Όμως ο Κολομβιανός αναστάτωνε διαρκώς την άμυνα της Νιούκαστλ και κέρδισε στο 20′ πέναλτι στο οποίο ωστόσο οι Κόκκινοι δεν σκόραραν αφού ο Ντουμπράβκα απέκρουσε την εκτέλεση του Σαλάχ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν με τον Νούνιεζ να χάνει και αυτός μια τεράστια ευκαιρία στο 36′ με το Άνφιλντ δευτερόλεπτα αργότερα να παγώνει αφού οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με κεφαλιά του Μπερν.

Κι αυτό το γκολ όμως ακυρώθηκε αφού ο Ισάκ στο ξεκίνημα της αντεπίθεσης ήταν σε ελεγχόμενη θέση με το τρελό ημίχρονο να κλείνει με δοκάρι του Αλεξάντερ Άρνολντ μετά από φοβερό σουτ που έγινε από πολύ πλάγια θέση.

Tελικά οι παίκτες του Κλοπ έλυσαν τον γρίφο στο 50′ με εντυπωσιακό συνδυασμό που έβγαλε τον Σαλάχ σε κενή εστία με τον Αιγύπτιο να κάνει το 1-0.

Αυτό το προβάδισμα δεν κράτησε ωστόσο για πολύ αφού στο 55′ ο Ισάκ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκόρντον και έκανε το 1-1.

Η Λίβερπουλ όμως σφυροκοπούσε χάνοντας τη μία φάση μετά την άλλη και στο 74′ με μια εξαίσια επίθεση πήρε ξανά προβάδισμα με τον Τζόουνς.

Και τρία λεπτά αργότερα ο Χάκπο έκανε το 3-1 μετά από μπαλιά του Σαλάχ βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη νίκη για το 2024.

Οι παίκτες του Χάου δεν τα παράτησαν και με τον Μπότμαν στο 82′ μείωσαν στο 3-2 αλλά ο Ζότα κέρδισε πέναλτι και ο Σαλάχ αυτή τη φορά δεν αστόχησε για να κλειδώσει στο 87′ τη νίκη κάνοντας το 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Άρνολντ, Έντο (75′ ΜακΆλιστερ), Κονατέ, Σομποσλάι (64’ Χράφενμπερχ), Τζόουνς, Σαλάχ, Ντίαζ (64’ Ζότα), Νούνιες (64’ Χάκπο).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Λιβραμέντο, Σερ, Μπότμαν, Μπερν (82’ Λασέλς), Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Μάιλι (54’ Αλμιρόν), Γκόρντον, Ζοέλιντον (82’ Χολ), Ισάκ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο