fbpx

Λίβερπουλ: Αποθέωσε Σαλάχ ο Κλοπ

Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο Μο Σαλάχ στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νιούκαστλ πέτυχε δύο γκολ, έφτασε συνολικά τα 151 με την κόκκινη φανέλα και σημείωσε ακόμη μια ιστορική επίδοση, αφού ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για την Λίβερπουλ, πίσω από τους  Ρας, Χάντ, Χότζσον και Λίντελ.

Για τον Αιγύπτιο άσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Ο Μο (Σαλάχ) είναι μία μηχανή παραγωγής γκολ. Θα βοηθούσε αν είχε σκοράρει το πρώτο πέναλτι για να είμαι απολύτως ειλικρινής αλλά και έτσι καλά είναι. Δεν θα σταματήσει ποτέ να κάνει τέτοια πράγματα, είναι ξεχωριστός» τόνισε.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ που αναφέρθηκε και στον Ντάργουιν Νούνιες. «Ουδείς πρέπει να ανησυχεί για τον Ντάργουιν (Νούνιες). Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και το έκρινε με μία πάσα προς τον Σαλάχ όπου έδειξε πως δεν είναι εγωιστής. Στη φάση του πρώτου γκολ το 99% των παικτών θα προσπαθούσαν να τελειώσουν μόνοι τους τη φάση ενώ εκείνος έδωσε πάσα. Δεν ξέρω πόσα ακριβώς γκολ είχε πετύχει πέρυσι όμως δεν έχω αμφιβολία πως θα σκοράρει πολλά και φέτος. Φυσικά και δεν είναι χαρούμενος όταν δεν στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν εκείνος που απασχολούσε και τον Μπότμαν και τον Σερ στο κέντρο της άμυνας της Νιούκαστλ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο