fbpx

Futsal Super League: Εύκολες νίκες για ΑΕΚ και ΑΣΕΔ, στην 3η θέση Αθήνα 90′, Ερμής και ΠΑΟ

Futsal Super League: Εύκολες νίκες για ΑΕΚ και ΑΣΕΔ, στην 3η θέση Αθήνα 90′, Ερμής και ΠΑΟ

«Ποδαρικό» με νίκη έκανε η ΑΕΚ στη Stoiximan Futsal Super League, καθώς επικράτησε των Τραχώνων Αλίμου με 10-1 στο κλειστό του Καματερού, για την 16η αγωνιστική. Παράλληλα, εύκολη νίκη πήρε και ο ΑΣΕΔ στο Δαΐς επί της Κόμπρας ΑΠΣ με 8-1, ενώ νικηφόρα συνέχισαν οι Παναθηναϊκός και ΑΕΛ.

Η «Ένωση» παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, αλλά και ματς παραπάνω από τον ΑΣΕ Δούκα, μετά τη ευρεία νίκη της την Κυριακή (7/1). Στους 11 βαθμούς έμειναν οι νεοφώτιστοι, που ευελπιστούν σε καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο 2024, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Πλησιάζει εκ νέου την κορυφή και ο ΑΣΕΔ, που βρίσκεται στο -2 από τους “κιτρινόμαυρους (40 βαθμοί), ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετη, η ομάδα του Βύρωνα μένει στους 20 βαθμούς, και πρέπει να ψάξει επειγόντως νίκες στα επόμενα ματς.

Στο πιο θεαματικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΑΣ Αθήνα 90′ και η Σαλαμίνα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στο κλειστό της Πολιτείας. Το «καλτσέτο» πάει στους 28 βαθμούς και διατηρείται πιο ψηλά από τους νησιώτες, που παρά την καλή εμφάνιση πήραν μόλις έναν βαθμό και πάνε στους 27.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-6 του Πηγάσου στην Αγία Παρασκευή και ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος, φτάνοντας έτσι τους 28 βαθμούς και την 3η θέση μαζί με ΑΣ Αθήνα 90′ και Ερμή, ενώ οι γηπεδούχοι έμεινα στους 13 βαθμούς.

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις μετά το εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Οι «βυσσινί» πήραν το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην Υπεροχή Τρικάλων με σκορ 7-3, και έφτασαν τους 13 βαθμούς. Στους τρεις βαθμούς έμεινε η Υπεροχή, που παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Τέλος, ο Ερμής Ζωγράφου επικράτησε με 7-3 του Νέου Ικόνιου στο κλειστό «Αντώνης Φώτσης» στα Ιλίσια και συγκατοικεί με Παναθηναϊκό και Αθήνα ’90 στους 28 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν με γεμάτο το απουσιολόγιο, έμειναν στους 24 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο