fbpx

Αντσελότι: «Η Ατλέτικο είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος»

Αντσελότι: «Η Ατλέτικο είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος»

Απόψε (21:00) η Ρεάλ αντιμετωπίζει την «συμπολίτισσα» Ατλέτικο, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την ισπανική πρωτεύουσα.

Πρόκειται για τον -πρώτο χρονικά- ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και ο Κάρλο Αντσελότι, δεν είναι ιδιαίτερα… ευτυχής που η ομάδα του θα παίξει με την Ατλέτικο τρεις φορές σε διάστημα ενός μηνός.

«Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, πρέπει να παίξουμε ξανά με την Ατλέτικο», είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Δε μου αρέσει να παίζω εναντίον της Ατλέτικο, γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον της. Αλλά και στην Ατλέτικο πρέπει να σκέπτονται ανάλογα».

«Είμαστε δύο πολύ δυνατές ομάδες και θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα αρέσει στους φιλάθλους και των δύο ομάδων», συνέχισε ο Αντσελότι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ήττα τον Σεπτέμβριο ήταν δύσκολο να… χωνευτεί:

«Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος μας αγώνας, μας πλήγωσε. «Πιστεύω ότι την Τετάρτη μπορούμε να δείξουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Στον δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα την Πέμπτη (11/1, 21:00).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο