fbpx

Λάτσιο-Ρόμα: Επεισόδια και μαχαιριές μετά το ντέρμπι – Χαροπαλεύει οπαδός

Λάτσιο-Ρόμα

Το ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα στο Ολίμπικο το βράδυ της Τετάρτης (10/01) ήταν άκρως σημαντικό, με το διακύβευμα να είναι ένα εισιτήριο για τους “4” του Κυπέλλου Ιταλίας.

Το κλίμα στις εξέδρες ήταν άκρως τεταμένο, ενώ στις κερκίδες του «Ολίμπικο» ξέσπασαν και άγρια επεισόδια, όπως διαβάσατε, στο Apexsports.gr.

To χάος συνεχίστηκε και στους δρόμους της πόλης, καθώς υπήρξαν βίαια σκηνικά που έλαβαν χώρα εκτός του “Ολίμπικο” ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της, η «Gazzeta dello Sport», οι οπαδοί της Λάτσιο δεν άφησαν αναπάντητη την παρουσία 200 οπαδών του μισητού εχθρού.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», επτά με οκτώ οπαδοί της Λάτσιο εισέβαλαν σε παμπ κοντά στο «Ολίμπικο» που συχνάζουν οι αντίστοιχοι της Ρόμα, με συνέπεια να ξεσπάσει άγριος καβγάς που κατέληξε με δύο μαχαιρωμένα άτομα

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης μπυραρίας σε προσπάθειά του να αποτρέψει τη σύρραξη μαχαιρώθηκε στην κοιλιά, με το τραύμα να χαρακτηρίζεται ελαφρύ και επιφανειακό.

Αντίθετα ένας άλλος οπαδός των «Τζιαλορόσι», δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, με συνέπεια να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο