fbpx

Τα λάθη του Μπρινιόλι που κόστισαν στον Παναθηναϊκό (video)

Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, σε μία σεζόν κατά την οποία έχει υποπέσει σε σοβαρά λάθη.

Είναι πλέον επίσημο πως Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Παναθηναϊκός θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στο μέλλον. Όπως επιβεβαιώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ιταλός δεν επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «πράσινους».

Η εφετινή σεζόν για τον Μπρινιόλι, η αλήθεια είναι πως δεν ήταν… ιδανική. Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει υποπέσει σε λάθη τα οποία έχουν στοιχίσει στον Παναθηναϊκό. Χαρατκηριστική περίπτωση είναι η εμφάνιση του στην εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεν με 3-1 για το Europa League. Το 1-0 της Ρεν, στο ένατο λεπτό, προήλθε από μία εκτέλεση φάουλ την οποία ο Μπρινιόλι έμοιαζε να έχει υπό έλεγχο.




Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στη Γαλλία και δύο εβδομάδες αργότερα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. Στις 26 Νοεμβρίου είχε δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνώρισε την ήττα με 2-0, σε μία εμφάνιση που ήταν γενικά προβληματική για τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 43′ μετά από λάθος, αυτή τη φορά με τα πόδια, του Μπρινιόλι που έδωσε… άχαστη ευκαιρία στον Μόρον για γκολ και ο Ισπανός δεν την σπατάλησε.

YouTube video

Στις 14 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Μακάμπι Χάιφα, με στόχο την πρόκριση από τον όμιλο του Europa League. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνηση ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 και στον επόμενο αγώνα, εκτός έδρας με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, ο Μπρινιόλι επανήλθε στο αρχικό σχήμα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος εκτέλεσε φάουλ από αριστέρα. Μία λανθασμένη έξοδος του Μπρινιόλι έδωσε την ευκαιρία στον Έντερ Γκονζάλεζ να ισοφαρίσει σε κενή εστία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο