fbpx

Ρέντη: Απολογείται εκ νέου ο 18χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού, στο «ψυγείο» η έρευνα για τους υποκινητές

Ρέντη: Απολογείται εκ νέου ο 18χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού, στο «ψυγείο» η έρευνα για τους υποκινητές

Συμπληρωματική απολογία, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, θα δώσει τις επόμενες ημέρες στην ανακρίτρια Πειραιά ο 18χρονος, που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος μετά το βαρύτατο τραυματισμό και τον ακρωτηριασμό του, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο θάνατος του αστυνομικού άλλαξε τα ποινικά δεδομένα της υπόθεσης οπαδικής βίας στου Ρέντη, καθώς η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, για την οποία είχε προφυλακιστεί ο 18χρονος, που ομολόγησε ότι, έριξε φωτοβολίδα, μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία, για την οποία και καλείται να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «ψυγείο» παραμένει η έρευνα, για τον εντοπισμό των υποκινητών της οπαδικής βίας και των επεισοδίων στου Ρέντη, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Λυγγερίδης.

Η ανάληψη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς και οι κρίσεις στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., επηρεάζουν χρονικά την έρευνας. Αυτή την περίοδο μάλιστα είναι «παγωμένη»…

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο