fbpx

Futsal Super League: Έπιασε κορυφή ο Δούκας, νίκες για Αθήνα 90′, ΑΕΛ και Κόμπρα

Futsal Super League: Έπιασε κορυφή ο Δούκας, νίκες για Αθήνα 90′, ΑΕΛ και Κόμπρα

Διεύρυνε το αήττητο σερί του στη φετινή Stoiximan Futsal Super League ο ΑΣΕ Δούκα, που επικράτησε δύσκολα της ΓΣ Σαλαμίνας για την 17η αγωνιστική. Παράλληλα, με νίκες συνέχισαν οι ΑΣ Αθήνα 90′, ΑΕΛ, Κόμπρα ΑΠΣ και Υπεροχή Τρικάλων, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Νέο Ικόνιο διακόπηκε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κέρδισαν με 6-5 τη Σαλαμίνα στο «Ν. Γραμματικός» και πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Οι μπλε μετρούν πλέον 43 βαθμούς, ενώ οι νησιώτες έμειναν στους 27.

Ωραίο ματς εξελισσόταν και στο Πέραμα, όπου το Νέο Ικόνιο φιλοξενούσε στην ΑΕΚ, και ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2. Όμως λόγω της κακοκαιρίας πάρθηκε η απόφαση να σταματήσει το παιχνίδι εκεί, και να συνεχιστεί την Πέμπτη (18/1). Η ΑΕΚ έχει 42 βαθμούς ενώ το Ικόνιο είναι στους 24.

Σ’ ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι, η Αθήνα 90′ επικράτησε του Ερμή Ζωγράφου στο κλειστό της Πολιτείας με 6-4, στο ντέρμπι της τρίτης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πλέον έχουν 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν κάτι από την αναμέτρηση και έμειναν στους 28.

Όσους έχει και ο Παναθηναϊκός που δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ τους πλησίασε και η Κόμπρα ΑΠΣ, μετά τη νίκη της επί του Πήγασου Αγίας Παρασκευής με σκορ 6-3 στο Βύρωνα. Η Κόμπρα μετράει 23 βαθμούς, ενώ ο Πήγασος έχει 10 λιγότερους (13).

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις, με το 2024 να έχει μπει ονειρικά για τους Θεσσαλούς. Πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου στον Άγιο Δημήτριο, και έφτασαν τους 16 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι στους 11.

Τέλος, η Υπεροχή Τρικάλων πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι τοπική ομάδα παραμένει στους τρεις και στην τελευταία θέση της κούρσας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο