fbpx

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4: Τυφώνας ο Δικέφαλος, προκρίθηκε από το πρώτο ματς στα ημιτελικά του κυπέλλου (video)

Μάρκος Αντόνιο

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και με τα… δύο πόδια στα ημιτελικά του κυπέλλου, καθώς διέλυσε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με σκορ 4-0.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς. Στο 7’ ο Ζίβκοβιτς έκανε λάθος, η μπάλα πήγε στον Μούργο στην περιοχή, ο οποίος στην προσπάθεια του να σουτάρει γλίστρησε και έτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

                     Από… αέρος

Το σκορ άνοιξε στο 8’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπράντον Τόμας πήρε την κεφαλιά με τον Κάτσικα να διώχνει, αλλά στη πορεία της μπάλας μπήκε ο Νάσμπεργκ, ο οποίος με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Πανσερραϊκού (0-1).




Στο 15’ ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε με τον Σάστρε να τη δίνει δεξιά στον Τόμας, ο Ισπανός συνέκλινε προς τα μέσα και σούταρε χωρίς να βρει στόχο.

                 Δεύτερο γκολ

Το 0-2 έγινε στο 22’. Από λάθος του Οικονόμου η μπάλα έφτασε Σβαμπ που πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, αυτός τροφοδότησε τον Σάστρε, ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κατσίκα.




Το ματς είχε ρυθμό και η μπάλα άλλαζε γρήγορα πόδια και έτσι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Στο 28’ ο Μορέιρα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ζίβκοβιτς δεν έκανε καλή εκτίμηση, ο Γούλερι, πλάσαρε αλλά ο Μιχαηλίδης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 30’ ο Δικέφαλος από σέντρα του Ζίβκοβιτς στο δεύτερο δοκάρι, άγγιξε το 3-0, αλλά το πλασέ του Κωνσταντέλια έφυγε λίγο άουτ.

Στο 39’ ο Μασκανάκης, μετά από πάσα του Γούλερι , σούταρε, όμως ο Ζίβκοβιτς έπεσε στη γωνία και απέκρουσε.

                  Ουάρντα

Ο Ουάρντα πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε στο 51’. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

                Χαμένο πέναλτι

Στο 57’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τόμας από τον Διαμαντή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ισπανός φορ, αλλά ο Κατσίκας απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.




Στο 60’ ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Γούλερι και στο 67’ σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε άουτ. Το 0-3 έγινε στο 69’. Ο Μάρκος Αντόνιο πήρε την μπάλα από πάσα του Κωνσταντέλια, γύρισε και σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κατσίκα.




Στο 78’ ο Ζίβκοβιτς με γκολ- ζωγραφιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Ο Σέρβος πήρε την μπάλα από τον Κωνσταντέλια και με ένα πλασέ-όνειρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.




Γκολ: /8’ Νάσμπεργκ, 22’ Σάστρε, 69’ Μάρκος Αντόνιο, 78’ Ζίβκοβιτς

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61’ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61’ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος, Σοφιανός (46’ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61’ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ: Ζ.Ζίβκοβιτς. Σάστρε (79’ Κεντζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79’ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς (79’ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράτον Τόμας (70’ Τζίμας).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο