fbpx

Χέντερσον: «Συγκλονισμένος που θα αγωνιστώ στον Άγιαξ»

ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ ΑΓΙΑΞ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ανακοινώθηκε από τον Άγιαξ και στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε τον ενθουσιασμό του για αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν ήμουν παιδί, προφανώς υπήρχαν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έπαιζαν για τον Άγιαξ. Μπορώ να θυμηθώ τους Ζέεντορφ, Ράικαρντ, Φαν Μπάστεν, Κρόιφ, Ιμπαϊμοβιτς.

Τότε, προφανώς πιο πρόσφατα, Σουάρες, επειδή είμαι φίλος μαζί του επίσης, έτσι υπάρχουν τόσοι πολλοί σπουδαίοι παίκτες που έχουν παίξει για αυτόν τον σύλλογο, γι’ αυτό και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

Έτσι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και το να βλέπω όλη αυτή την ιστορία είναι πραγματικά απίστευτο.

Ο Άγιαξ ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, μιλάει από μόνος του με τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης που έχουν παίξει εδώ για πολλά πολλά χρόνια.

Μόλις κατάλαβα ότι υπήρχε μια ευκαιρία, ήμουν ενθουσιασμένος και συγκλονισμένος. Ήταν κάτι που ήθελα να προσπαθήσω και να το πραγματοποιήσω».

Για το ότι δεν μπορεί να φορέσει το «14»: Το ’14 είναι ο αριθμός μου, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, το έμαθα! Ήξερα ότι είχε αποσυρθεί για τον Κρόιφ, κάτι που είναι κατανοητό.

Το Νο 6 είναι καλό για μένα, είναι τα γενέθλια του γιου μου και ο μπαμπάς μου, όταν ήταν μικρότερος, έπαιζε το Νο 6, οπότε ελπίζω να είναι καλός οιωνός».

Για την Αλ Ετιφάκ είπε: «Με λύπη λέω ότι θα φύγω από την Αλ Ετιφάκ. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερη για εμένα και την οικογένειά μου.

Θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους για όλη την υποστήριξη κατά τη διάρκεια του χρόνου μου.

Πραγματικά ένιωσα την αγάπη από την πρώτη μέρα. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ και ελπίζω για την επιτυχία σας. Καλή τύχη για το μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο