fbpx

Ρονάλτο για «Χρυσή Μπάλα» και «The Best»: «Βραβεία που χάνουν την αξιοπιστία τους»

Ρονάλτο για «Χρυσή Μπάλα» και «The Best»: «Βραβεία που χάνουν την αξιοπιστία τους»

Πέταξε την…. μπηχτή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα βραβεία της «Χρυσής Μπάλας» και «The Best», τα οποία το 2023 κατέκτησε ο Λιονέλ Μέσι.

Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για το γεγονός ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς αφήνοντας πίσω του τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Πορτογάλος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο τα δύο βραβεία χάνουν την αξιοπιστία τους.

«Το Βραβείο Χρυσής Μπάλας και το Βραβείο The Best χάνουν την αξιοπιστία τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ρονάλντο μιλώντας στην εφημερίδα Record της πατρίδας του.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι ο Κριστιάνο, αν και είχε το δικαίωμα ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, δεν ψήφισε στα βραβεία «The Best» της FIFA.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε, επίσης αν τον ενοχλεί που το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αναφέρεται ως κατώτερο, ενώ ο Μέσι κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου ενώ αγωνιζόταν σχεδόν όλη τη χρονιά στο MLS και απάντησε: «Έχω συνηθίσει σε αυτό και ξέρω πώς λειτουργούν αυτοί οι οργανισμοί. Ειλικρινά, δεν έχω παρακολουθήσει την τελετή απονομής των βραβείων The Best».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο