fbpx

Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ θέλει να προσλάβει υπεύθυνο VAR από τη Σουηδία που δεν έχει στο πρωτάθλημά της VAR»

Ολυμπιακός: «Η ΕΠΟ θέλει να προσλάβει υπεύθυνο VAR από τη Σουηδία που δεν έχει στο πρωτάθλημά της VAR»

Την έντονη αντίθεσή του με την πρόσληψη του Λ. Λίντμπεργκ από την ΕΠΟ σε θέση συνεργάτη του Π. Φρόιντφελντ εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου της Κώστα Καραπαπά, στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

«Παίρνει 15.000 το μήνα αυτό το φάντασμα για να κάθεται σε ένα τροχόσπιτο στη Σουηδία και να μην τον έχει δει κανείς και να μην έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για τον εξαφανισμένο αρχιδιαιτητή και συνέχισε:

«Ο Λίντμπεργκ, ο υπεύθυνος VAR που θέλει να προσλάβει είναι και αυτός από τη Σουηδία που δεν έχει VAR! Δεν θα έπρεπε να είναι εδώ να μας το εξηγήσει; Εσείς δεν πρέπει να μας εξηγήσετε πώς γίνεται, αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα για την πρόσληψη Λίντμπεργκ, πώς γίνεται να είναι ο Λίντμπεργκ μέσα στα γραφεία του VAR τις τελευταίες δυο αγωνιστικές χωρίς να έχει προσληφθεί; Προφανώς ο Ολυμπιακός καταψηφίζει την πρόσληψη και καταγγέλλει και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δήθεν αρχιδιαιτητή και την κωμική διαδικασία από μέρους σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο