fbpx

Κουπόνι Τρίτης: Με το 1.88 του ΟΦΗ, G/G και Χαρτς

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Το κουπόνι της Τρίτης (23/01/24) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης.

Στο ελληνικό Κύπελλο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στη Super Lig Τουρκίας, η Χατάισπορ αντιμετωπίζει την Αλάνιασπορ. Στην Premiership Σκωτίας, η Χαρτς φιλοξενεί τη Νταντί.

Χατάισπορ – Αλάνιασπορ (16:00) 

Η Χατάισπορ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από την Κασίμπασα. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για εννέα σερί αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 5 ήττες! Η Αλάνιασπορ επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Ρίζεσπορ. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρία (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) παιχνίδια στο πρωτάθλημα Τουρκίας, έχει διαφορά +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού και τον σημερινό (23/01/24) της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Χατάισπορ και Αλάνιασπορ συνθέτουν ενδιαφέρον ζευγάρι, αναμένουμε από τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.75 στη Novibet.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (18:00)

Ο ΟΦΗ και Παναιτωλικός συναντήθηκαν το Σάββατο για το πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να επικρατούν εντός έδρας με σκορ 1-0. Ο ΟΦΗ απέκλεισε την Κηφισιά σε διπλές αναμετρήσεις, πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση στο ελληνικό Κύπελλο. Ο Παναιτωλικός ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλλιθέας και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της φετινής διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Με συνταγή πρωταθλήματος ο ΟΦΗ, περιμένουμε να πάρει έστω και οριακά τη νίκη. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.88 απόδοση

Χαρτς – Νταντί (21:45) 

Η Χαρτς βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ το τελευταίο διάστημα. Παραμένει αήττητη για έξι διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Μετά από 21 φετινές αγωνιστικές στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας, καταλαμβάνει σταθερά την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η Νταντί μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Αποτελέσματα που τη βρίσκουν στην 7η θέση, απέχει στο -3 από την εξάδα, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Χιμπέρνιαν.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Χαρτς και έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση τρίποντο. Πάμε με τον άσο (1) σε τιμή 1.75 στο Pamestoixima.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο