fbpx

Copa Africa: Στην καλύτερη 11άδα ο Αγκιμπού Καμαρά

Copa-Africa

Η φάση των ομίλων του Copa Africa 2023, ολοκληρώθηκε και οι συντάκτες της γαλλικής ιστοσελίδας «Foot Mercato», επέλεξαν την ιδανική 11άδα από τολυς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην κορυφαία διοργάνωση της «μαύρης ηπείρου».

Μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού, είναι και ο 22χρονος μέσος από την Γουϊνέα, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά αγωνίζεται στον Ατρόμητο.

Στην ιδανική 11άδα και σε σχηματισμό 4-3-3, σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο 22χρονος Τζέσους Οβόνο, ο οποίος υπερασπίζεται την εστία της Ισημερινής Γουινέας και αγωνίζεται στην Ισπανία με τα «χρώματα» της Αλαβές.

Την αμυντική τετράδα, απαρτίζουν ο Μαροκινός δεξιός μπακ, Ασράφ Χακίμι (25 ετών) της Παρί Σεν Ζερμέν, ο 22χρονος, Λόγκαν Κόστα από το Πράσινο Ακρωτήριο (σ.σ. παίζει στην Τουλούζ), ο 24χρονος, Σαούλ Κοκό από την Ισημερινή Γουϊνέα (σ.σ. παίζει στην Λας Πάλμας) και ο συνομίληκος του, Σενεγαλέζος άσος της Μονακό, Ισμαήλ Τζέϊκομπς.

Την μεσαία γραμμή, συναποτελούν -εκτός του Αγκιμπού Καμαρά- ο 26χρονος, Κέβιν Λενινί από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κρασνοντάρ και ο 20χρονος Σενεγαλέζος της Μετς, Λαμίν Καμαρά, ενώ στην επίθεση, οι συντάκτες της γαλλικής ιστοσελίδας, επέλεξαν τον 23χρονο Μαροκινό, Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ, τον 31χρονο άσο της Αλ Ιτιχάντ και της εθνικής Ανγκόλας, Αλεξάντριε Μαμπουλούλου και τον 34χρονο, Εμίλιο Ενσούε.

Ο έμπειρος άσος, αγωνίζεται στην ισπανική Ιντερσίτι (σ.σ. ομάδα Γ` κατηγορίας!) και με πέντε γκολ για λογαριασμό της Ισημερινής Γουϊνέας, είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο