fbpx

Λας Πάλμας-Ρεάλ Μ. 1-2: Με ανατροπή ξανά στην κορυφή

Ο Βινίσιους με τη φανέλα της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 64ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά με γκολ από τους Βινίσους και Τσουαμενί πήρε τη νίκη.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το γκολ της νίκης στα τελευταία λεπτά. Με τη νίκη με 2-1 επί της Λας Πάλας στα Κανάρια Νησιά, για την 22η αγωνιστική της La Liga ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει πλέον 54 βαθμούς και η δεύτερη Τζιρόνα 52.

Το ματς

Το παιχνίδι είχε ένταση από νωρίς, με τον Ροντρίγκο να γλιτώνει την αποβολή μετά από χτύπημα στον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας, Άλβαρο Βαγές. Ό,τι ευκαιρίες έφτιαξε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ημίχρονο σταμάτησαν στον Άλβαρο Βαγιές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μία αντεπίθεση της Λας Πάλμας ήταν αρκετή για να ανοίξει το σκορ με τον Χάβι Μουνιόθ στο 53′. Η Ρεάλ συνέχιζε να πιέζει και είχε ακυρωμένο γκολ του Καρβαχάλ για οφσάιντ. Στη συνέχει ο Κάρλο Αντσελότι πέρασε στο παιχνίδι τους Βαλβέρδε και Χοσέλου και η ομάδα του έκλεισε την γηπεδούχο στο αμυντικό της μισό. Στο 65′ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Βινίσιους έπειτα από όμορφη μπαλιά του Καμαβινγκά στην περιοχή. Τελικά η Λας Πάλμας δεν άντεξε στην πίεση και ο Τσουαμενί στο 84΄ έκανε την ανατροπή για την ομάδα και την έθεσε ως πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο