fbpx

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι υποστήριξε τον Μέσι για το «The Best»

Μέσι Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Λιονέλ Σκαλόνι έγραψαν ιστορία για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής, τον Δεκέμβριο του 2022. Στο τέλος ενός μεγάλου έπους και ενός τελικού που «έκοψε την ανάσα» με αντίπαλο την Γαλλία, η «αλμπισελέστε» κατέκτησε για τρίτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά το Μουντιάλ, που διεξήχθη στο Κατάρ.

Πρόκειται για το πρώτο κορυφαίο τρόπαιο για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετά την οδυνηρή αποτυχία του 2014 κατάφερε τελικά να κατακτήσει τον μοναδικό τίτλο που έλειπε από την εντυπωσιακή συλλογή του. Εκτός από αυτό το τρόπαιο, ο «Pulga» κέρδισε επίσης για όγδοη (!) φορά την «Χρυσή Μπάλα» τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς επίσης και το βραβείο «The Best», σε μία απονομή που προκάλεσε σημαντική αμφισβήτηση.

Ωστόσο, ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, υπερασπίσθηκε τον παίκτη του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Νομίζω ότι η συζήτηση υπερβαίνει το ποδόσφαιρο, δεν νομίζω ότι είναι μια συζήτηση μεταξύ του παίκτη ή του προπονητή, για το γιατί κέρδισαν. Εάν είχαν κερδίσει το βραβείο ο Χάαλαντ ή ο Μπαπέ, θα ήταν επίσης καλό. Είναι θέμα των μέσων ενημέρωσης. Είναι περίεργο να συζητάμε γιατί κέρδισε ο Μέσι όταν ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο