fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Νίκη κορυφής η Ίντερ, combo και G/G με 1.95

Κουπόνι Κυριακής: Νίκη κορυφής η Ίντερ, combo και G/G με 1.95

Το κουπόνι της Κυριακής (28/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής.

Στη Serie Α δεσπόζουν τα παιχνίδια: Φιορεντίνα-Ίντερ και Λάτσιο-Νάπολι. Στη LaLiga, η Χιρόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Θέλτα.

Θέλτα – Χιρόνα (15:00) 

Η Θέλτα υπέστη εντός έδρας ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 από τη Σοσιεδάδ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Χιρόνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 5-1 τη Σεβίλλη. Απέχει στο -2 από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν παίξει από 21 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από τη Χιρόνα μετά τον αποκλεισμό στο ισπανικό Κύπελλο. Επιλογή το combo bet X2+Over 1.5 Goals με 1.80 απόδοση στη Novibet.

Λάτσιο – Νάπολι (19:00) 

Η Λάτσιο νίκησε εντός έδρας με το οριακό 1-0 τη Λέτσε, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα. Μετράει τέσσερα διαδοχικά τρίποντα, αποτελέσματα που τη βρίσκουν σε απόσταση βολής από την τετράδα. Η Νάπολι επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από ήττες στο Σούπερ Καπ Ιταλίας και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.95 στο Pamestoixima.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30) 

Ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός για ακόμα μία φορά, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 5-1 απέναντι στον Βόλο. Μετράει εννέα νίκες στις 10 πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, μοιράζεται την κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ με ανατροπή και σκορ 2-1 από τον Ατρόμητο, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί, με το εντός έδρας τρίποντο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Προγνωστικό: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση στη Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.

Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45) 

Η Φιορεντίνα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στην Ουντινέζε. Συμπλήρωσε δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα ) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -2 από την 4η θέση με παιχνίδι λιγότερο. Η Ίντερ νίκησε στις λεπτομέρειες με 1-0 τη Νάπολι και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για 14 (11 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί υποχρεώσεις, βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα.

Προγνωστικό: Με τη ψυχολογία στα ύψη η Ίντερ, έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.91 στην Bet365.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο